Phil Collins nog niet klaar voor comeback

De 63-jarige zanger Phil Collins heeft bijzonder veel zin in een comeback, maar dat zal nog niet voor morgen zijn. Op 6 december zingt hij enkele nummers tijdens een benefietevenement in Miami, maar voor een volledig concert is de tijd nog niet rijp.

Phill Collins stopte enkele jaren geleden met optreden. De Britse zanger had onder meer te kampen met gehoorproblemen. Eind vorig jaar gaf hij toe dat het niets doen hem zwaarder valt dan verwacht.

Collins heeft zich opnieuw aan het werk gezet. Op een gezapig tempo werkt hij aan nieuwe nummers, maar een reeks concerten is nog niet aan de orde.

"Tijdens het concert op 6 december in Miami zal ik drie of vier liedjes zingen. Maar dat is het, want ik ben op dit moment nog niet klaar om fulltime terug te keren op het podium", meldt de 63-jarige Collins in het magazine Billboard.