Alle kandidaten "Slimste mens" op bast Erik Van Looy

Vier heeft een foto vrijgegeven van de presentator van "De slimste mens". Alle kandidaten van het komende seizoen van de quiz werden met photoshop op de bast van Erik Van Looy getekend. De kandidaten zijn: Adil El Arbi, Sarah Vandeursen, Cath Luyten, Gert Verhulst, Charlotte Vandermeersch, Wendy Van Wanten, Bart De Pauw, Patje Krimson, Luc De Vos, Wim Willaert, Fatma Taspinar, Jan Hautekiet, Jeroen Meus, Sven de Leijer, Lucas Van den Eynde, Rani De Coninck, Thomas Smith, Jan Peumans, Marnix Peeters, Kirsten Lemaire, Lennert Coorevits, Maarten Vangramberen, Julie Mahieu, Natali Broods, Dyab Abou Jahjah, Slongs Dievanongs, Liesbeth Homans, Guillaume Van der Stighelen, Marc-Marie Huybregts, John Crombez, Kristel Verbeke en Mathias De Clercq.