Rod Stewart voor de rechter na "voetbalincident"

Rod Stewart moet zich voor de rechter verantwoorden voor een bizar incident tijdens één van zijn concerten in Las Vegas 2 jaar geleden. De Britse zanger trapte toen een voetbal in het publiek. De bal raakte een toeschouwer die er een gebroken neus aan over hield. De man spant nu een rechtszaak aan.

Het ongeval vond in oktober 2012 plaats tijdens een concert van Stewart in Caesars Palace in Las Vegas in de VS. Op een bepaald moment trapte de zanger een voetbal in het publiek. De bal landde ongelukkig op de neus van een toeschouwer die er een gebroken neus aan over hield.

De man stapt nu naar de rechter. Hij beweert dat Stewart ruime ervaring heeft als voetbalspeler en daarom de mogelijke gevolgen van een trap beter had moeten inschatten. Zowel voor zijn fysieke als voor zijn mentale letsels eist hij 10.000 dollar (ruim 7.800 euro) schadevergoeding.