Vitalii Sediuk bestormt Kim Kardashian op rode loper

In Parijs heeft Kim Kardashian vandaag een bang moment beleefd. Toen de ster van "Keeping up with the Kardashians" omgeven door een meute toeschouwers haar wagen uitstapte, werd ze aangevallen door Vitalii Sediuk. De Oekraïense journalist voegt daarmee een nieuwe naam toe aan de lange lijst beroemdheden die hij heeft bepoteld.

Kim Kardashian was in Parijs om een modeshow bij te wonen in het kader van de modeweek. Toen ze samen met haar man Kanye West voor haar hotel haar wagen uitstapte, liep het mis. Uit de meute fans en toeschouwers die haar omringde, schoot plots Vitalii Sediuk naar voren. De Oekraïense journalist trok haar bij de haren en probeerde haar omver te duwen. De lijfwachten van "Mrs. West" konden hem evenwel snel overmeesteren. Zelf kwam ze er met de schrik vanaf.

Met zijn "stunt" was Sediuk lang niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden kroop hij onder de jurk van actrice America Ferrara, probeerde hij acteur Will Smith op de mond te kussen en begroef hij zijn gezicht in het kruis van acteur Brad Pitt. Die laatste actie leidde afgelopen zomer tot zijn ontslag bij de tv-zender 1+1 TV.

Beelden van het hele gebeuren kan u hier bekijken.