"Ik wil deze wereld alleen maar mooier maken"

Begin deze week sierde foto’s van haar met kristallen overladen Mercedes menig nieuwswebsite. Het was dan ook geen gewoon zicht in de Britse hoofdstad. Studente Daria Radionova parkeerde haar exclusieve wagen, versierd met 1 miljoen Swarovski-kristallen, gewoon op straat en dat ging dus niet ongemerkt voorbij. Maar velen bleken het erg moeilijk te hebben met "dergelijk vertoon van excessieve luxe in tijden van economische crisis". De 21-jarige studente reageert enigszins gelaten op alle kritiek.
© Alex Penfold / SWNS.com

2 maanden lang, 12 uren per dag. Zolang duurde het om de Mercedes met de kristallen te bedekken. Nieuwswebsites berekenden dat de kristallen 25.500 euro waard zouden zijn. Radionova betwistte op Facebook dat bedrag en begreep niet waar dergelijk bedrag vandaan kwam.

Op de negatieve berichten reageerde ze met: "Er zullen altijd mensen zijn met haatgevoelens en zij die jaloers zijn op mensen die succesvol zijn. Ik ben gewoon erg blij dat ik het tot hoofdnieuws gemaakt heb."

"Haters, hou op me te haten. Het enige wat ik wil, is deze wereld beter en mooier maken", voegde ze er op Instagram aan toe.

lees ook