Seefbier bekroond tot beste Belgisch speciaalbier

Het in Antwerpen gebrouwen Seefbier werd vandaag bekroond tot beste Belgisch speciaalbier. Die werd uitgereikt op de World Beer Awards in Groot-Brittannië. Hiermee wint de Antwerpse Brouw Compagnie, die het Seefbier produceert, voor de vierde maal goud op een internationale gerenommeerde bierwedstrijd.

De World Beer Awards zijn internationale awards die de beste bieren van de wereld verkiest. Professionele jury's in Europa, Azië en Amerika proeven en beoordelen blind bieren en kiezen voor hun regio het beste bier. Het beste bier van elke regio worden vervolgens ook door de andere regio's geproefd, waarna de finale winnaar de titel 'World's Best Beer' krijgt.

Het Seefbier werd vandaag verkozen tot "het beste Belgische speciaalbier". Met deze onderscheiding wint Seefbier voor de vierde keer op rij een gerenommeerde Beer Award. Eind juli kreeg het biertje al goud op de Global Craft Beer Awards. Eerder won het Seefbier al goud op de World Beer Cup in de VS en de World Beer Awards in Groot-Brittannië in 2013.