David Beckham hangt zijn onderbroek aan de haak

Beelden van David Beckham in uitdagende slip of spannende boxershort? Voortaan zijn ze verleden tijd. Met zijn 40e verjaardag in zicht, heeft de voormalige Engelse voetballer besloten te stoppen als ondergoedmodel.
2008 AP

Alsof hij als voetballer en man van Spice Girl Victoria nog niet beroemd genoeg was, leerde de wereld David Beckham de afgelopen jaren vooral kennen als ondergoedmodel voor onder meer Giorgio Armani en H&M.

Dat hoofdstuk sluit hij nu af, zo vertelt hij in een interview met Another Man. "Ik word ouder. Ik denk niet dat mensen me nog langer in ondergoed willen zien paraderen. Mijn lichaam is nog ok, maar het is slechts een kwestie van tijd vooraleer mensen zullen zeggen: "Echt? Opnieuw?"."

Hij benadrukt dat de fotoshoots nooit plezant waren. "Ze zijn slopend voor de zenuwen. Geen kleren aanhebben is ideaal om erg zelfbewust te worden."

Omdat het ondergoedverhaal dus voorgoed voorbij is, tonen wij u hieronder enkele hoogtepunten uit de carrière van Beckham als ondergoedmodel:

A2011
AP2011
AP2011