E313 richting Hasselt tijdlang versperd ter hoogte van Geel-West

Op de E313 richting Hasselt in Westerlo zijn ter hoogte van de afrit Geel-West op korte tijd twee ongevallen gebeurd. Een vrachtwagen reed op een personenwagen in de file in. Vijf wagens reden niet veel later op elkaar in. Dat zegt de federale politie.

Het eerste ongeval gebeurde om 13.11 uur en betrof een vrachtwagen die op een personenwagen was ingereden in de staart van een file door wegwerkzaamheden op de snelweg.

De bestuurder van de personenwagen zat gekneld en moest worden bevrijd door de brandweer. De persoon was zwaargewond. Meteen nadien om 13.13 uur gebeurde volgens de politie een nieuw ongeval, waarbij vijf auto's op elkaar inreden. Er zou sprake zijn van drie lichtgewonden.

Door de ongevallen was de snelweg richting Hasselt volgens het Vlaams Verkeerscentrum een tijdlang versperd en moest het verkeer over de dienstweg tussen het af- en opritcomplex van Geel-West.