George Clooney in huwelijksbootje gestapt

De Amerikaanse acteur George Clooney is gisteravond in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Amal Alamuddin tijdens een huwelijksplechtigheid in Venetië. Dat heeft een vertegenwoordiger officieel bevestigd.

Omringd door tientallen paparazzi stak Clooney per boot het Groot Kanaal in Venetië over naar het Aman hotel waar de plechtigheid plaatsvond.

Later op de avond schoof het kersverse paar samen met meer dan honderd genodigden aan tafel voor een groot galadiner. Onder de gasten bevonden zich sterren als Brad Pitt, Matt Damon, Cindy Crawford en Bono.

Eerder deze maand had Clooney al verklapt dat hij "over enkele weken" met Alamuddin zou trouwen en wel in Venetië. Afgelopen donderdag raakte bekend dat Clooney en Alamuddin op maandag 29 september in het stadhuis van Venetië worden verwacht voor een officiële burgerlijke huwelijksplechtigheid. Het is niet duidelijk of die nu nog doorgaat.