"Gone girl" doet het goed in de bioscoop in de VS

De film "Gone girl" met acteur Ben Affleck laat de kassa's rinkelen voor filmstudio 20th Century Fox. "Gone girl" stond in zijn openingsweekeinde in Noord-Amerika bovenaan met een opbrengst van 38 miljoen dollar (30 miljoen euro).

"Gone girl" is een thriller die werd geregisseerd door de Amerikaanse regisseur David Fincher. De film vertelt het verhaal van een schrijver (Ben Affleck, foto) wiens vrouw spoorloos verdwijnt.

De schrijver probeert te achterhalen wat er aan de hand is, terwijl hij zelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

De tweede plaats wat betreft ticketverkoop in Noord-Amerika was afgelopen weekeinde voor de horrorfilm "Annabelle". De Chucky-achtige film over een moordzuchtige meisjespop bracht net geen 30 miljoen euro op.