James Franco, naakt en bang

Als iemand weet hoe hij de sociale media moet bespelen, dan is het acteur James Franco wel. Wanneer hij dan nog de steun krijgt van zijn "soul brother" Seth Rogen, dan kan het bijna niet anders dan wat ze ook in elkaar steken, viraal gaat. Afgelopen weekend verbaasden ze vriend en vijand met een aantal naaktfoto’s, geïnspireerd op het Discovery Channel-programma "Naked and afraid".

Het programma volgt een aantal individuen die elkaar vooraf niet kennen en meerdere dagen naakt in de wildernis moeten doorbrengen. Een ervaring die met heel wat angstmomenten gepaard gaat. Voor Franco ("Rise of the planet of the apes") en Rogen ("Knocked up") reden om ook uit de kleren te gaan en de uitdaging te overleven in de natuur, aan te gaan.

De idee achter de verschillende foto’s die op Instagram gepubliceerd werden is niet geheel duidelijk. Vermoed wordt dat Franco een parodie-versie op beeld maakt van het wereldwijde populaire programma.

lees ook