Pat Krimson helpt Unilin bij aanwerving

De West-Vlaamse vloerspecialist Unilin is op zoek naar 70 nieuwe arbeidskrachten voor de nieuwe vinylafdeling waarin het bedrijf 45 miljoen euro investeert. Unilin nam dj Pat Krimson onder de arm om geschikt personeel te vinden.
© VRT

Wie in Zuid-West-Vlaanderen komt kan er niet naast kijken. Over de hele regio hangen opvallende affiches voor de aanwerving van geschikt personeel voor een nieuwe vynilafdeling die in 2015 opgestart wordt.

Unilin doet dat onder de noemer "Kom mee draaien", een knipoog naar muziekplaten. Om die campagne kracht bij te zetten vroeg Unilin Pat Krimson een muziekmix te maken, die gratis te downloaden is voor de eerste 1.000 bezoekers van de rekruteringswebsite www.kommeedraaien.be.

Unilin zoekt 40 machinearbeiders, 20 techniekers en 10 ingenieurs, bijna allemaal profielen die moeilijk te vinden zijn in een regio die kampt met een hoge arbeidskrapte, vandaar de intensieve campagne.

Op 18 oktober organiseert Unilin ook een jobdag, waarbij geïnteresseerden kennis kunnen maken met de jobs, het bedrijf en het productieproces. "We zijn niet alleen een werkgever die zekerheid en doorgroeimogelijkheden biedt, maar willen ook benadrukken dat er een uitstekende sfeer heerst op onze werkvloer", zegt Nick Leenaert, Talent Director, over de campagne.