Tom De Cock is papa van dochtertje Jasmijn

MNM-presentator Tom De Cock is afgelopen zomer papa geworden van Jasmijn, het dochtertje dat hij samen met zijn echtgenoot Maarten adopteerde.
© vrt Lies Willaert

"We waren natuurlijk goed voorbereid door de jarenlange binnenlandse adoptieprocedure, maar toch stond ik voor het eerst van mijn leven met mijn mond vol tanden toen het adoptiebureau ons belde met het goede nieuws", zegt De Cock.

"Alles is tot nu toe vlekkeloos verlopen. We zijn apetrotse papa’s. Ik heb de vrouw van mijn leven ontmoet", klinkt het nog.

Tom De Cock heeft de zomervakantie thuis kunnen doorbrengen, en zal ook de komende maanden af en toe vrij nemen om zijn dochter nog beter te leren kennen. Tijdens die periode vervangt collega Astrid Demeure hem en presenteert ze van maandag tot donderdag van 16 tot 19 uur "De Avondshow".