Te enthousiaste supporter laat broek zakken

Het geluk kon afgelopen weekend niet op bij de supporters van het Australische rugbyteam South Sydney Rabbitohs, dat een overtuigende zege behaalde in de slotwedstrijd van de competitie 2014. Gevierd moest er worden en rechtstreekse verslaggeving in de nabijheid van de joelende menigte was een must. Ook al is dan de kans op een "misstap" achter de reporter het grootst. Zo mocht ook nu weer journalist Tom Steinfort van Nine News ondervinden.

Terwijl Steinfort het enthousiasme van de fans onder woorden probeerde te brengen, trok een van hen op de achtergrond zijn broek en onderbroek naar beneden. Met een "full frontal" als gevolg. Steinfort verontschuldigde zich na het voorval via Twitter en had het over "de gevaren van livetelevisie". Andere reacties hadden het dan weer over "een hoogtepunt in het leven van welke streaker dan ook."

lees ook