"Frozen"-duet tussen vader en dochter is internetsensatie

Een duet tussen een vader en zijn dochter is een ware internetsensatie geworden. De Britse Chris Price (26) en zijn dochter Lily (4) kregen plots het idee om "Let it go" uit de animatiefilm "Frozen" uit volle borst te zingen tijdens een autorit. Het duet werd gefilmd en is de afgelopen vier dagen viraal gegaan. De video is bijna 20 miljoen keer bekeken en haalt 850.000 "vind ik leuks" op Facebook.

Price had zelf nooit kunnen denken dat een intiem moment met zijn dochter wereldwijd reactie zou uitlokken. In de clip is te zien hoe vader en dochter naar Londen rijden om een dagje te gaan winkelen.

Lily zit vooraan bij haar vader en wil luidop zingen, daarop zet de vader zijn radio aan en vraagt "is dat luid genoeg". Samen beginnen ze dan uit volle borst "Let it go" te zingen. Lily strekt daarbij -in ware divastijl- haar armen uit, terwijl haar vader haar liefelijk en lachend aanschouwt.

"Ik ging een dag op stap met mijn dochter. Toen we uit een speelgoedwinkel kwamen, zag ik dat ons duet al 500.000 keer bekeken was. Ik werd omvergeblazen", reageert Chris in The Sun. "Mijn zus deelde de video eerst en daarna ook haar vrienden."

Op zijn YouTube-kanaal probeert Price zelf het succes van de clip te verklaren: "Het is gewoon het samenzijn tussen mij en Lily, de oprechtheid tussen ons." Price benadrukt ook voorlopig geen muzikale plannen met zijn dochter te hebben.

Geniet u even mee:

lees ook