Albert van Monaco wordt vader van een tweeling

Prins Albert van Monaco en zijn echtgenote Charlène verwachten eind december een tweeling. De geruchten van een tweeling deden al een tijdje de ronde, maar zijn nu bevestigd. Charlène gaf de primeur tijdens een interview met Hello! Magazine. Het paar kreeg intussen alvast een babygeschenkje tijdens een etentje met Hollywoodsterren.
AP2014

Het nieuws van een tweeling komt niet als een complete verrassing. De Zuid-Afrikaanse journalist Derek Watts liet eerder al weten dat zijn vriend Mike Wittstock, de vader van Charlène, hem al verklapt had dat het om twee baby's gaat.

Albert en Charlène kregen gisteren tijdens een diner met Hollywoodsterren Mel Gibson en Sylvester Stallone alvast een geschenkje voor de toekomstige kinderen. Zo toonde Albert aan de pers een blauw T-shirtje met de letters van Hollywood op.

Voor Albert zijn het niet zijn eerste kinderen. Hij heeft al een dochter Grace en een zoon Alexandre uit eerdere relaties. Zij maken evenwel geen aanspraak op de troon. Voor de tweeling geldt het volgende: de eerstgeborene heeft recht op de troon. Let wel: in Monaco hebben jongens nog altijd voorrang op meisjes, ook al zijn die eerder geboren.