Sinéad O'Connor werkt aan haar memoires

De Ierse zangeres Sinéad O'Connor schrijft momenteel haar memoires. Dat meldt haar uitgever. Haar bedpartners zetten zich beter schrap: O'Connor belooft "seksuele roddels" over iedereen met wie ze ooit de lakens deelde.
© inge kinnet

Een titel dragen de memoires nog niet, maar nu al staat vast dat de zangeres van de wereldhit "Nothing compares 2u" het zowel over haar kindertijd in Ierland, haar doorbraak als haar huidige carrière zal hebben.

"Ik ben nooit gestopt met mezelf uit te drukken in muziek", zegt ze. "Nu doe ik hetzelfde met een boek. Ik kijk ernaar uit seksuele roddels te delen over iedereen met wie ik ooit de lakens heb gedeeld."

Wie over het leven van O'Connor wil lezen, moet nog even geduld oefenen. De memoires verschijnen pas in het voorjaar van 2016.