Stephen Collins ("7th heaven") ontslagen na bekentenis kindermisbruik

Speelde hij in de serie "7th heaven" de minzame en immer rechtvaardige dominee Eric Camden, dan is Stephen Collins in het echte leven niet altijd op het rechte pad gebleven. Dat moet tenminste blijken uit een geluidsopname waarin de Amerikaanse acteur toegeeft dat hij verschillende jonge meisjes heeft misbruikt. De productie van de film "Ted 2" heeft hem meteen ontslagen.
Invision2013

Het was de showbizzsite TMZ die gisteren met de bezwarende geluidsopname uitpakte.

Daarin is te horen hoe Collins tijdens een therapeutische sessie aan zijn echtgenote Faye Grant uitlegt hoe hij doorheen de jaren verschillende jonge meisjes heeft misbruikt. De twee zitten momenteel in een echtscheiding.

De politie van New York bevestigt dat één van de slachtoffers een klacht heeft ingediend en dat die wordt onderzocht.

De productie van de nieuwe film "Ted 2" heeft inmiddels laten weten dat Collins uit de cast wordt geschrapt. Meer commentaar is daarbij niet vrijgegeven.

Collins is bij ons vooral bekend van zijn rol als dominee Eric Camden in de serie "7th heaven".