Twee doden en twee zwaargewonden bij frontale botsing in Wulpen (Koksijde)

Bij een frontale botsing in het West-Vlaamse Wulpen, een deelgemeente van Koksijde, zijn woensdagavond twee personen om het leven gekomen. Twee andere slachtoffers werden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het tragische ongeval gebeurde even na 21 uur langs de Nieuwpoortkeiweg tussen Veurne en Koksijde. Twee inzittenden van de ene wagen lieten bij de frontale botsing het leven. Een kindje werd uit de wagen bevrijd en met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurster van de andere wagen moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden. Zij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis van Veurne.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. Het parket van West-Vlaanderen stuurde daarom een verkeersdeskundige ter plaatse.