Gaat Jay Leno Jeremy Clarkson & co achterna?

Luttele maanden na zijn afscheid van de Amerikaanse televisie ziet het ernaar uit dat Jay Leno een nieuw programma krijgt. Hij onderhandelt momenteel met de zender CNBC. Een talkshow hebben ze niet in gedachten, het wordt iets helemaal anders: een autoprogramma.
AP2014

Gaat Jay Leno Jeremy Clarkson & co van "Top Gear" achterna? Niet helemaal, zo lijkt het, want de toon van zijn programma wordt wellicht heel anders. Een comedy-show wordt het zeker niet, maar meer details zijn niet bekend.

Jay Leno staat bekend om zijn liefde voor oude en nieuwe auto's en motoren. Bij NBC modereert hij daarover al een online-show, "Jay Leno's Garage".

Sinds hij stopte als presentator van de laatavondshow "The Tonight Show", die hij sinds 1992 presenteerde, is de 64-jarige Jay Leno het niet bepaald rustiger aan gaan doen. Hij toert door de VS met een comedy-show en zijn nieuwe programma zal te zien zijn in prime time.