Herman Brusselmans werkt aan een televisieserie

Herman Brusselmans heeft in Het Nieuwsblad gemeld dat hij momenteel werkt aan het scenario van een televisieserie. "Ik zie de serie als iets in de richting van "Duts" of "Red Sonja", aldus Brusselmans in de krant. De auteur is vandaag 57 jaar oud geworden.

Herman Brusselmans heeft de eerste aflevering van het scenario van een televisiereeks afgewerkt. De auteur wil het scenario voorstellen aan verschillende zenders.

"De serie is iets in de richting van "Duts" of "Red Sonja". Zeker niet iets als "F.C. De Kampioenen". Ik heb immers geen tijd om 200 afleveringen te schrijven. Ik moet kunnen werken tussen twee romans door", zegt Brusselmans in Het Nieuwsblad.

De schrijver is er niet zeker van of er een zender zal toehappen. "De reeks die ik in mijn hoofd heb, zal geld kosten. Het is met droomsequenties en olifanten en dwergen. Makkelijk om te schrijven, maar breng het maar eens in beeld hé", aldus Brusselmans.