"De drie wijzen" weer even samen in "Normale mensen"

Fans van "De drie wijzen" stemmen komende dinsdag beter af op Eén voor "Normale mensen". Die avond brengt het programma immers de originele "cast" van de populaire quiz uit de jaren 90 weer samen.

"De drie wijzen" liep quasi de hele jaren 90 op Eén (toen nog Tv1). Na een "valse start" kreeg het programma een tweede leven met Kurt Van Eeghem als presentator en Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Gerty Chistoffels als vaste gasten.

Op dinsdagavond 14 oktober komt dit olijke kwartet voor één keer opnieuw samen en wel in het programma "Normale mensen" op Eén. "We hebben elkaar jaren niet gezien, maar na één minuut waren we weer aan 't praten en aan 't lachen alsof we elkaar een week niet hadden gezien", vertelt Vermeire over de opnames.

"De magie van 15 jaar geleden, die klik was er meteen weer, bij ons allemaal, en zelfs Kurt -die anders past voor spelletjes- deed meteen mee toen hij hoorde dat we er allemaal zouden zijn", vult Grootaers aan.

Gerty Christoffels koppelt er meteen concrete plannen aan vast: " We spreken zeker binnenkort weer eens af met ons allen nu we dankzij "Normale mensen" weer bijeen gebracht zijn!".