Jager botst op naakte raver...vier dagen na TomorrowWorld

Toen Casey Sanders door de bossen van Chattahoochee Hills in Georgia trok, deed hij een opmerkelijke vondst. In een kleine kreek werd hij geconfronteerd met een naakte jongeman die enkele dagen eerder nog aanwezig was op TomorrowWorld. "Ik keek naar beneden en zag hem daar helemaal naakt staan in een kleine kreek, met in zijn handen een wandelstok", doet de jager zijn verhaal.

Casey bleef de hele tijd filmen met zijn smartphone. Volgens de jongeman was hij aanwezig op het festival TomorrowWorld en werd hij daar van zijn kleren beroofd. Naar eigen zeggen kreeg hij ook enkele slagen te verwerken, waarna hij poedelnaakt werd achtergelaten in het bosje. "Schiet mij alstublieft niet neer", zegt hij tegen de jager.

In de dagen na het festival dronk de jongeman van water in de kreek, zonder goed te beseffen dat hij  zich eigenlijk vlak bij de festivalweide bevond. Volgens 9News heeft de jager zijn "vangst" geholpen door hem kleren te geven en hem naar een drukke weg te brengen. 

Tegenover Metro geeft Casey toe dat hij aanvankelijk nogal wantrouwig was toen hij de man aantrof. Een houding die op kritiek werd onthaald op sociale media, waarop de beelden van de ontmoeting duchtig werden verspreid. "Sorry als ik een vreemdeling niet meteen vertrouw, maar ik heb toch zijn leven gered en ik heb niet eens de politie gebeld", verdedigt de jager zich tegenover die kritiek. "Het is in elk geval het gekste jaagverhaal dat ik ooit heb meegemaakt."