New Kids On The Block krijgt ster in Hollywood

De leden van de Amerikaanse boysband New Kids On The Block hebben de 2.530e ster op de Walk of Fame in Hollywood ingehuldigd. De groep werd in 1984 opgericht en had bijzonder veel succes met nummers als "Hanging tough" en "Step by step" en "Please don't go".
2014 AP

De Amerikaanse zangers Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donny Wahlberg en Danny Wood hebben een ster op de Walk of Fame in Hollywood in ontvangst genomen. De vijf zangers scoorden begin de jaren 90 verschillende hits met hun boysband New Kids On The Block.

In 1994 was het sprookje voorbij en werd de band opgedoekt. In totaal hebben ze meer dan 80 miljoen albums verkocht. Sinds 2007 treedt de groep opnieuw op.

New Kids On The Block kreeg de 2.530e ster op de Walk of Fame. De Amerikaanse acteur en komiek Arsenio Hall woonde de ceremonie bij.