Ook Matt Smith ("Doctor Who") ziet naaktfoto's online gelekt

In de nasleep van het lek in de iCloud van Apple waarbij accounts van talrijke beroemdheden zijn gehackt, zijn nu ook naaktfoto's van Matt Smith en zijn ex-vriendin Daisy Lowe op het internet gelekt. Dat meldt de BBC. Smith vertolkte tot begin dit jaar de hoofdrol in de populaire serie "Doctor Who".
Image license supplied to Caters from source

Rihanna, Kate Upton, Selena Gomez, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence... De lijst met beroemdheden die privé-foto's van zichzelf op het internet zagen verschijnen nadat onbekenden hun account in de iCloud van Apple hebben gehackt, is lang.

Nu blijkt ook de Britse acteur Matt Smith tot de slachtoffers te behoren. Op een niet nader genoemde website zijn naaktfoto's van hem en zijn ex-vriendin Daisy Lowe verschenen. De twee gingen al in 2013 uiteen, dus moet het om oude foto's gaan.

Smith is bij ons vooral bekend als het gezicht van doctor Who in de gelijknamige serie. Hij speelde de rol van 2010 tot eerder dit jaar.