Rock Werchter en Graspop vroeger op de agenda

De zomerfestivals Rock Werchter en Graspop Metal Meeting vinden volgend jaar een week eerder dan gepland plaats. Rock Werchter heeft gekozen om de komende editie van 25 juni tot en met 28 juni te organiseren "in functie van een van de headliners".
JOKKO

De zomerfestivals Rock Werchter en Graspop Metal Meeting hebben aangekondigd wanneer de komende editie van de events zal plaatsvinden.

Rock Werchter gaat in 2015 door van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. "We schuiven een weekje naar voor en dat in functie van een van de headliners. De gesprekken lopen nog. Namen kunnen we nog niet geven", klinkt het op de website van het festival.

Graspop Metal Meeting meldt dat de komende editie plaatsvindt van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni. Graspop vindt traditioneel het weekend voor Rock Werchter plaats.