Take That gaat verder als trio

Na het vertrek van Jason Orange hebben de drie overgebleven leden van Take That besloten de band als trio verder te zetten. Hun eerste album in die groepssamenstelling heet toepasselijk "III" en verschijnt op 1 december.

Eind september maakte Jason Orange bekend dat hij Take That verlaat. In eerste instantie was niet duidelijk wat dit voor de toekomst voor de band betekende. Nu hebben de overgebleven leden Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen beslist als trio verder te gaan.

Op 1 december verschijnt al meteen hun eerste album "III". De eerste single wordt "These days".

Take That werd oorspronkelijk in 1990 opgericht en kende in de jaren nadien wereldwijd veel succes als boyband. In 1996 kwam het tot een split nadat Robbie Williams de band had verlaten. In 2005 kwam het tot een reünie van 4 van de 5 oorspronkelijke leden. De groep ging onder die constellatie verder tot Orange zijn vertrek aankondigde.