"Brug Tomorrowland is er voor alle mensen"

In het provinciaal domein De Schorre in Boom is het kunstwerk "One world by people of tomorrow" van Arne Quinze officieel ingehuldigd. Het kunstwerk is een brug met 210.000 boodschappen van mensen uit de hele wereld en een beeld.

Arne Quinze maakte het kunstwerk op vraag van de organisatoren van het dancefestival Tomorrowland, dat dit jaar zijn tiende editie beleefde.

"De organisatoren kwamen naar me toe met de vraag om iets te doen voor tien jaar Tomorrowland. Ik wilde enkel meewerken aan het project als we iets zouden bouwen voor alle bezoekers van domein De Schorre en niet enkel de bezoekers van Tomorrowland", aldus Arne Quinze.

De brug blijft permanent in De Schorre staan en vormt naast een kunstwerk ook een nieuw wandel- en fietspad langs de vijvers doorheen het domein.