Megadeth-zanger Dave Mustaine zoekt schoonmoeder

De zanger van Megadeth, Dave Mustaine (53), heeft het grote publiek om hulp gevraagd om zijn vermiste schoonmoeder te vinden. De 75-jarige schoonmoeder van de muzikant heeft de ziekte van Alzheimer en is spoorloos.

De 75-jarige Sally Estabrook heeft Alzheimer en is voor het laatst in Californië gezien op 4 oktober. Zij was verdwenen toen haar man een douche nam.

"Wij hebben uw hulp nodig", zegt haar schoonzoon Dave Mustaine, gezeten naast zijn vrouw Pamela Anne Casselberry, op een persconferentie in het hoofdkwartier van de sheriff in San Diego.

Eerder had Mustaine aan de krant San Diego Union Tribune verteld dat zijn schoonmoeder misschien mee optrekt met daklozen en riep hij toen ook al het publiek op uit te kijken naar de vrouw. Ook vroeg de metalzanger via Twitter zijn vrouw Pam in gedachten te houden, en vroeg hij "hen die willen bidden, te bidden".

Mustaine vloog in 1983 de laan uit bij Metallica, waarop hij zijn eigen band Megadeth oprichtte. Hoewel ook die succesvol werd, kon dat succes niet tippen aan dat van Metallica.