"The loft" scoort tijdens openingsweekend

"The loft", de Amerikaanse versie van de film "Loft", heeft het afgelopen weekend heel wat mensen naar de bioscoop gelokt. De film van Eric Van Looy staat meteen op de tweede plaats in de Vlaamse Box Office, meldt Kinepolis.

Tijdens het afgelopen openingsweekend gingen zo'n 34.000 mensen de film bekijken. Enkel de Amerikaanse bioscoophit "The maze runner" wist meer en vooral jonge kijkers naar de bioscoop te lokken.

"Het is erg fijn te merken dat "The loft" de Vlaamse kijker blijft boeien", zegt regisseur Erik Van Looy in een persbericht. "Dat heeft alles te maken met het script van Bart De Pauw dat je keer op keer blijft verrassen."

"The loft" opende vorige week het Film Fest Gent en speelt sinds woensdag in de Belgische bioscopen. De Amerikaanse release is op 23 januari gepland.