Milk Inc. wuift fans uit met (voorlopig) laatste single

De muziekgroep Milk Inc. neemt voor onbepaalde tijd een muzikale pauze. Zangeres Linda wil zich namelijk volledig kunnen focussen op het aankomende moederschap. Hun single "Don't say goodby", die vandaag gelanceerd werd, is dan ook hun voorlopig laatste.

Zangeres Linda Mertens wordt volgende maand voor het eerst moeder. Ze vindt dat het goede moment voor een muzikale pauze. "Er gaat binnenkort zoveel in mijn leven veranderen. Eerst en vooral wil ik even genieten van het moederschap en dat nieuwe wezentje alle aandacht geven dat het verdient", klinkt het in de mededeling.

Haar muzikale wederhelft Regi Penxten zal zich intussen vooral bezighouden met zijn solocarrière. Begin 2015 komt hij met een nieuw album. Wanneer Milk Inc. precies zal terugkeren, laat de groep in het midden. "We nemen als Milk Inc. voor onbepaalde tijd een break. Eigenlijk hebben we nog nooit een pauze genomen. Dat is ongezien in de muziekwereld. Het zal de zin om er terug te staan alleen maar aanwakkeren", aldus Regi.

Normaal gezien zou Milk Inc. vorige zaterdag een concert in het Antwerpse Sportpaleis hebben gegeven, maar dat optreden werd geannuleerd door Linda's zwangerschap.

Meest gelezen