"You don't get it?!"

"Happy Halloween", iedereen kent de uitdrukking wel. En voor een koppel uit Philadelphia was dat letterlijk te nemen. De vrouw wilde op een originele manier aan haar partner vertellen dat ze zwanger is en haalde haar beste Halloween-T-shirt boven. Het emotionele moment werd vastgelegd.

Voor Leslie was haar zwangerschapsaankondiging naar eigen zeggen een "last minute" beslissing. Ze wachtte haar partner met een speciale T-shirt op toen die thuiskwam. "Ik weet wat ik ga dragen voor het Halloweenfeestje", probeert ze de aandacht te trekken. Maar haar man heeft niet meteen oog voor haar. Hij wordt verwelkomd door twee enthousiaste honden.

Als hij zich omdraait, bekijkt hij haar T-shirt waarop een menselijke ribbenkast prijkt met daaronder het skelet van een lachende baby. De man heeft niets door totdat Leslie laat vallen "you don't get it". Ze moet er haar zwangerschapstest bijhalen om hem te overtuigen. Daarna volgt een lange knuffel en wordt er gelachen van vreugde.

Het koppel probeerde al een jaar zwanger te geraken. Leslie filmde het intieme moment met haar smartphone die ze verborg.

lees ook