Jongens van One Direction rijkste jonge Britten

Het vermogen van het vijftal wordt geschat op net geen 100 miljoen euro. Daarmee staat de boysband op één in de lijst met rijkste Britten onder de 30 jaar. Daniel Radcliffe en Robert Pattinson vervolledigen het podium.

Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson zijn net als vorig jaar op de eerste plaats geëindigd in de lijst van de rijkste Britten onder de 30 jaar. Het gezamenlijke vermogen van de band wordt door het magazine Heat geschat op net geen 100 miljoen euro.

One Direction heeft een goed jaar achter de rug met het album "Midnight memories" en een wereldtournee. De jongens promoten ook twee parfums.

De Britse acteur Daniel Radcliffe eindigt op de tweede plaats in de lijst met een vermogen van ongeveer 80 miljoen euro. Zijn collega Robert Pattinson staat op de derde plaats met 65 miljoen euro.

De eerste vrouw in de lijst van Heat is Keira Knightley. De actrice staat op de vierde plaats met een vermogen van ongeveer 50 miljoen euro. Dat is ongeveer vijf miljoen euro meer dan de vijfde in de lijst, de zangeres Adele.