Tom Waes maakt het onmogelijke waar op Ketnet

Ketnet heeft de plannen voor het seizoen 2014-2015 voorgesteld. Ketnet wil de kinderen mee op stap nemen in de echte, digitale en tv-wereld. Het motto van het nieuwe programmaschema is "Met Ketnet op stap in de wereld". Een opvallend nieuw programma is "De blacklist", waarin Tom Waes Ketnetters helpt om "onmogelijke checks" waar te maken.

Ketnetnetmanager Wouter Quartier heeft de plannen van de jongerenzender voor het televisieseizoen 2014-2015 voorgesteld. Quartier benadrukt dat Ketnet met een 360°-aanpak de kinderen wil bereiken in de digitale, de echte en de televisiewereld.

"Ketnet is vandaag het grootste en meest actieve sociale netwerk voor kinderen in Vlaanderen", aldus Quartier. De website van de jongerenzender bereikt dagelijks 42.000 unieke bezoekers en bijna 400.000 kinderen hebben een Ketnetprofiel. Elke maand wordt er 424.800 uur tv gekeken via de website van Ketnet.

Sinds september zijn er op Ketnet al heel wat nieuwe programma's van start gegaan, zoals "Broodje kaas", "Junior musical", "D5R", "Later als ik groot ben" en "De wereld van".

Vanaf 3 november komen daar nog twee spannende reeksen bij, de mysterieuze muzikale fictieserie "Ghost rockers" en "De blacklist", een spin-off van "Checklist" waarin Tom Waes samen met ondernemende Ketnetters onmogelijke checks probeert te realiseren, van een echt peperkoeken huis bouwen tot een gebouw laten ontploffen.