"Ik wilde niet langer wachten"

Wat een romantisch huwelijksaanzoek op de kliffen van Blue Anchor (Engeland) zou zijn, werd uiteindelijk een ritje in een politieauto. Caine Hutchings had het nochtans zo mooi gepland: hij had zijn vriendin Emily Dukeson wijsgemaakt dat ze een wandeling met de honden zouden maken aan de kliffen. Daar zou hij op zijn knieën gaan. Een ongeluk wijzigde de plannen echter een tikkeltje.
© SWNS Group

Op weg naar de kliffen verloor Caine de controle over het stuur en botste tegen een boom. Het koppel kwam ongedeerd uit het ongeluk en een politieauto bracht hen naar een veiligere plek. In de auto begon Caine na te denken. "Het ongeluk had alles in perspectief geplaatst. Alles kan elk moment veranderen en daarom besloot ik niet langer te wachten", reageert Caine.

Caine zat op de achterbank, Emily naast de agente die reed. "Plots schoof hij een (juwelen)doosje tussen ons", vertelt agente Nicola Rickards op de site van het lokale politiekorps. Emily kon enkel maar "oh mijn god" en "serieus" stamelen. Nicola moest haar eraan herinneren dat ze de vraag ook hoorde te beantwoorden.

Nadien werd er een foto genomen van het koppel waarbij Caine op zijn knieën gaat voor Emily. "Anders zou niemand me geloven", aldus Caine. Caine en Emily vormen al 2,5 jaar een koppel. Volgend jaar trouwen ze.

lees ook