"Haar gezicht is zo glad als wat!"

“Wat voor kwaad kan het?”, moet Kris Jenner, moeder van realityvedette Kim Kardashian, gedacht hebben toen ze ter promotie van haar kookboek "In the kitchen with Kris" een foto van zichzelf en haar bekende "vriend"-kok Gordon Ramsay ietwat “bijwerkte”. Alleen had Ramsay de foto enkele dagen voordien al de wereld ingestuurd, en dan nog wel onbewerkt, zoals hij en de 58-jarige Jenner er dus in werkelijkheid uitzagen. Jenner werd zo de afgelopen dagen een makkelijke prooi om geridiculiseerd te worden.

Niet alleen het gezicht van Jenner werd mooier -lees: zonnebankbruin- gemaakt, en dus weg met de kraaienpootjes, de lachrimpels, de ouderdomsrimpels en het slapende oog, ook het kookboek werd naar boven gebracht, zodat titel en foto de volle aandacht konden krijgen. Ramsay zelf kreeg een verjongingskuur van zeker 10 jaar achter de kiezen.

"Ze wil er altijd zo jong mogelijk uitzien, maar hier gaat ze misschien toch iets te ver", blokletterde Inquisitr. Volgens E! Online gebruikte Jenner "de meest flatterende filter". Volgens Het Algemeen Dagblad "belazerde Jenner de kluit met photoshop-kiekje", om te vervolledigen met: "Haar gezicht is namelijk zo glad als wat, terwijl ze in werkelijkheid toch echt hier en daar een groefje heeft."

Oordeelt u zelf:

lees ook