"Het zit ‘m allemaal in de spieren"

26.000 dollar, of ruim 20.000 euro, won Eliot DiDonato afgelopen maandag, nadat hij twee keer na mekaar het cijfer 100 op het rad in het spelprogramma “Price is right” tevoorschijn getoverd had. Daarbij ging de man, zelfs na de eerste winst van 1.000 dollar, helemaal uit zijn dak. "Je vergeet dat er zoiets als het internet bestaat", reageerde de presentator.

Op nieuwswebsite Today reageerde DiDonato op zijn vreugde-uitbarsting: "Zoals ik deed, dat was zeker niet gepland. Dit was één en al emotie. Ik ben nogal breed en heb ook zo’n karakter. Plezier maken is mijn ding."

"Het zal wel aan mijn spieren liggen. Ik herinnerde me bij de tweede draai hoe het de eerste keer aanvoelde. Dus deed ik het rad even hard draaien als toen. En ja, het eindigde op dezelfde plaats. Wat toch te gek is, niet?"

Uiteindelijk won DiDonato niet alleen een geweldige geldsom, maar ook onder meer een cruise.

Let ook op zijn opvallende T-shirt/hemd, dat, volgens een reactie, "een eigen Twitter-account verdient":

lees ook