"Ik heb heimwee naar die plek"

In de lente van 2012 publiceerde Elizabeth Wisdom verschillende vakantiefoto’s op Instagram. Het waren vooral de foto’s van Crater Lake in Oregon, VS, die de aandacht trokken van Denis Lafargue. Hij was daar een jaar eerder ook gepasseerd en hij reageerde op een van de foto’s met: "Ik heb heimwee naar die plek". Het werd het begin van een liefdesrelatie die afgelopen weekend bezegeld werd met een huwelijk.

Na een reactie van Wisdom, trok Lafargue zijn stoute schoenen aan: "Laten we er dan naartoe trekken." "Als ik nu terugkijk op dat moment, dan is het misschien zot zoiets te zeggen tegen iemand die je niet kent. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het gedaan heb", aldus de twintiger op nieuwswebsite Today. Toch was het pas maanden later dat beiden elkaar voor eerst ontmoetten.

Maar de afstand bleef een probleem. Beiden woonden 7 uur lang rijden van elkaar. Lafargue: "Maar door de foto’s die ze bleef publiceren leerde ik haar beter en beter kennen. Vooral dankzij foto’s van mensen die haar erg dierbaar zijn."

Uiteindelijk raakten ze in oktober van vorig jaar verloofd. Lafargue: "Wie had ooit gedacht dat ik zo verliefd zou worden op een meisje van wie ik nauwelijks iets wist."

En afgelopen weekend zijn ze dan getrouwd.

lees ook