Keira Knightley maakt zich klaar voor Broadway-debuut

De Britse actrice Keira Knightley maakt zich klaar voor haar debuut op Broadway. De actrice heeft een rol te pakken in "Therese raquin", een toneelstuk dat volgend jaar in première gaat in het Roundabout Theatre Company in New York.

Het theaterstuk is gebaseerd op het gelijknamige boek van Émile Zola en vertelt het verhaal over een vrouw die zich gevangen voelt in haar huwelijk. Knightley zal de hoofdrol voor haar rekening nemen.

Voor de Britse filmster wordt het haar eerste keer op Broadway. Ervaring met theater heeft ze wel al. Zo speelde ze in 2009 in Londen mee in de komedie "The misanthrope".

Vorige maand raakte bekend dat de actrice net als in de vierde ook niet in de vijfde film van "Pirates of the Caribbean" te zien zal zijn.