One Direction in juni naar Koning Boudewijnstadion

One Direction komt volgend jaar naar België. Dat laat concertorganisator Live Nation weten in een persbericht. De boysband houdt met zijn "On the road again 2015"-tournee op zaterdag 13 juni halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
Valery HACHE

Sinds hun ontdekking in de Britse versie van "X-factor" in 2011 gaat het bijzonder snel voor Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson. Naast hun albums doet ook hun biografie, die sinds deze maand in de rekken ligt, het erg goed.

In mei vorig jaar kwam de groep al voor een eerste keer naar ons land. Dat concert was in 11 minuten volledig uitverkocht. Met hun nieuwe tournee trekken de vijf jongens behalve naar België ook naar Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

De ticketverkoop start volgende week zaterdag, om 10 uur, via de website ticketmaster.be.