"Valt het mee, Brad, leven in de schaduw van je vrouw?"

Hij wordt gevreesd door enkele Hollywoodacteurs en dat lijstje is zopas uitgebreid met Brad Pitt. In zijn populaire webshow "Between two ferns" heeft komiek Zach Galifianakis Brad Pitt het vuur aan de schenen gelegd. Net als bij Obama in het voorjaar ging Galifianakis geen thema uit de weg. Dus ook niet het thema Jennifer Aniston, de ex van Pitt.

De sfeer op de set werd iets grimmiger toen het over zijn relatie met Jolie ging. "Is het niet moeilijk voor jou om er gebruind uit te zien, zo te moeten leven in de schaduw van je vrouw", krijgt Pitt te horen. De acteur voelt zich niet helemaal op zijn gemak, maar de volgende uithaal van Galifianakis zou nog harder aankomen. "Hoe voelde jij je toen je Angelina voor het eerst ontmoette? Leek het de start van een klassiek liefdesverhaal? Zoals toen Ross (uit "Friends") Rachel ontmoette?"

"Between two ferns" haalt online hoge kijkcijfers, vooral dankzij de internationale sterren die bereid zijn zich te laten schofferen door de gastheer. Eerder waren onder meer Justin Bieber en president Barack Obama te gast.

lees ook