Liam Gallagher: "Beady Eye is niet meer"

Het lijkt erop dat Beady Eye, de groep van ex-Oasis-zanger Liam Gallagher, ermee ophoudt. "Beady Eye is niet meer. Bedankt voor al jullie steun." Die boodschap heeft Gallagher vanmiddag via Twitter de wereld ingestuurd.

Na de split van Oasis richtte Liam Gallagher samen met Gem Archer en Andy Bell, twee andere voormalige bandleden, Beady Eye op. De groep bracht twee albums uit, "Different gear, still speeding" in 2011 en "BE" in 2013.

Het heeft er alle schijn van dat het daarbij zal blijven, al is er voorlopig niet meer informatie dan de tweet van Gallagher. Wat de excentrieke zanger nu gaat doen, is onduidelijk.

Noel Gallagher richtte na de split van Oasis Noel Gallagher's High Flying Birds op. Hij heeft net aangekondigd dat hij in maart volgend jaar een nieuw album uitbrengt, "Chasing yesterday". Een reünie van de twee broers zit er dus niet meteen aan te komen.