Britse elektroband Klaxons kondigt afscheid aan

De Britse elektrogroep Klaxons heeft aangekondigd dat hun huidige tournee hun laatste zal zijn. Waarom ze ermee ophouden, zeggen ze niet. De groep uit Londen bestond 9 jaar.
Invision2014

"Na wat bijna 9 fantastische jaren zijn geweest, laten we jullie weten dat we beslist hebben dat de komende concerten onze laatste tournee als headliner zijn", liet Klaxons weten via Twitter. Meer informatie over de mededeling wilden ze niet geven, schrijft het muziekmagazine NME.

De tournee loopt nog tot 31 januari. In een andere tweet stelde de groep de fans gerust dat ze alle geplande concerten zullen afwerken. Klaxons bracht begin 2007 de erg succesvolle debuutplaat "Myths of the near future" uit. Daarna volgden nog twee -minder succesvolle- albums, het laatste deze zomer.