"Drie doden bij schietpartij in Zwitserland"

Drie personen zijn vanmorgen dood aangetroffen op een parking in de buurt van het station van de Zwitserse gemeente Wilderswil. Volgens de lokale media zou er een schietpartij zijn geweest. De politie heeft bevestigd dat er drie lichamen zijn teruggevonden, maar er zijn nog geen details over hun dood vrijgegeven.
AFP

Tussen 7.00 en 7.30 uur zou er een schietpartij zijn geweest, zo meldt de krant Berner Zeitung. Volgens buurtbewoners zou het gaan om een familiedrama. De politie en de hulpdiensten zijn ter plaatse gegaan. De omgeving rond het station werd afgezet.

De politiewoordvoerder van het kanton Bern heeft bevestigd dat er drie lichamen zijn aangetroffen nabij het station van Wilderswil. Een lichaam zou zijn teruggevonden in een auto, twee andere in de buurt daarvan. De drie slachtoffers zouden allemaal de Portugese nationaliteit hebben.

Over de omstandigheden van hun dood heeft de politie nog niets bekendgemaakt. De piste van een familiedrama wordt voorlopig dus noch bevestigd noch ontkend.