"Onherkenbaar met haar 2 blonde vlechten"

Niet dat er prijzen uitgedeeld worden, maar voor internationale vedetten is het ieder jaar opnieuw een moment om even in de schijnwerpers te staan en de "concurrentie" het nakijken te geven. De Halloween-outfits tartten dan ook elke verbeelding. Ook al deden Rihanna (als sexy Ninja Turtle), Katy Perry (als Cheetos-snoepje), Kim Kardashian (als wandelend skelet) en Heidi Klum (als enge vlinder) nog zo hun best, toch was het Friends-actrice Courteney Cox die met de pluimen leek te gaan lopen. Als pop Annabelle was ze dan ook vrijwel onherkenbaar.

"Ze had helemaal geen schrik zich te verkleden in de demonische Victoriaanse pop, onherkenbaar met haar blonde pruik van 2 vlechten en het gezicht helemaal verborgen onder de make-up", aldus Daily Mail. In Annabelle huist een kwaadwillende geest die mensen ertoe aanzet kwade dingen te doen. Ook haar vriend Johnny McDaid van Snow Patrol deelde in het plezier.

US Magazine noemde het resultaat "creepy and scary". Voor PopSugar ging Cox "zonder twijfel dit jaar met de hoogste eer lopen". Regisseur James Wan, van de horrorprent "Saw", noemde de transformatie "geweldig".

lees ook