Megaverrassing voor man met syndroom van Down

Op 18 augustus publiceerde Dan McGurk, een Amerikaanse man met het syndroom van Down, een video op YouTube waarin hij aan zijn grote idool vroeg om zijn verjaardagsfeest op te vrolijken. Maar of Kid Rock, enfant terrible, vooral gekend door zijn knipperrelatie met Pamela Anderson en van zijn wereldhit uit 2008 "All summer long", daarop zou ingaan, dat was nog maar de vraag. Op 27 oktober kreeg McGurk op zijn 30e verjaardag dan toch de verrassing van zijn leven. Het filmpje werd op enkele dagen tijd al bijna anderhalf miljoen keer bekeken.

Op het intieme familiefeestje wandelde plots Kid Rock, die via vrienden op de hoogte gebracht was van het filmpje, binnen terwijl hij "Happy birthday" zong. "American bad ass", reageerde McGurk en bevestigde nogmaals dat hij zijn absoluut grootste fan is. Aan cadeautjes ontbrak het niet en natuurlijk mocht muziek ook niet ontbreken.

"En als ik lief ben voor mijn familie en vrienden, dan zou hij me nog tickets voor een concert geven", aldus het feestvarken op Toledo News Now nog.

Hier beneden kunt u de verrassing bekijken, vanaf 2:48:

lees ook