"Hij had beter wel achteromgekeken!"

Presto Flo, een rapper geboren in Clearwater, Florida(VS), is volgens zijn bio "the REAL DEAL", een echte straatkat. Maar dat ruige kantje kreeg enkele dagen geleden een flinke deuk, toen de rapper tijdens een fotoshoot als een heuse klungel het water in sukkelde, nadat de wind zijn pet van zijn hoofd geblazen had. Wat niet wegnam dat het team achter Presto Flo al snel het voordeel ervan inzag en het filmpje op YouTube plaatste. Met wereldwijde aandacht als gevolg.

Presto Flo hoopt natuurlijk met zijn muziek de wereld te veroveren, want "ondanks een aantal kleine calamiteiten met het gerecht de afgelopen jaren kijk ik niet achterom, maar alleen maar naar voren". Wat een reactie op YouTube uitlokte van: "Achteromkijken had hij beter nu wel gedaan!" Een andere reactie wees dan weer op het feit dat, mocht hij zijn broek fatsoenlijk opgetrokken hebben, dit niet zou gebeurd zijn.

De man van 30 kwam niet helemaal ongeschonden uit zijn val. Hij had verschillende snijwonden aan zijn hand en kin, omdat hij op een oesterbed gevallen was. "Maar eens in het verband, is hij opnieuw de studio ingetrokken", aldus de bijkomende informatie op YouTube.

lees ook