"Wie Elizabeth Gallagher heet, mag gratis met mij mee op wereldreis"

"Wie Elizabeth Gallagher heet, mag met mij gratis op wereldreis". Die nogal opmerkelijke oproep doet een Canadese twintiger. Hij boekte vorig jaar samen met zijn vriendin een wereldreis, maar nu de twee uit elkaar zijn zoekt hij een reisgezel met dezelfde naam.

Jordan Axani, een 28-jarige Canadees, maakte vorig jaar grootse plannen om samen met zijn vriendin Elizabeth Gallagher op wereldreis te gaan. Helaas voor Gallagher gingen de twee in september uit elkaar, en besloot Axani het over een andere boeg te gooien.

Hij lanceerde op Reddit (een Amerikaanse sociale nieuwswebsite) een oproep naar een naamgenoot van zijn vriendin. Wie Elizabeth Gallagher heet, van Canadese afkomst is en tijd heeft om op wereldreis te gaan, mag het ticket gratis hebben van Axani.

De man benadrukt dat hij "niet op zoek is naar gezelschap, romantiek, drugs of iemand om selfies mee te nemen op de kerstmarkt in Praag". Hij wil er eigenlijk niets voor terug, maar "zou het zonde vinden om het ticket voor zo'n reis te verspillen".

lees ook