10 Days Off uitgeroepen tot beste Belgische party

De Elektropedia Awards worden komende zaterdag uitgereikt aan de vooravond van het elektrofestival I Love Techno. De organisatoren van de awardshow kondigen aan dat 10 Days Off door meer dan 20.000 muziekliefhebbers uitgeroepen is tot beste Belgische party aller tijden.

10 Days Off zal komende zaterdag in de bloemen gezet worden tijdens de uitreiking van de vijfde editie van de Red Bull Elektropedia Awards in Gent. 10 Days Off zal de publieksprijs voor beste Belgische party aller tijden in ontvangst nemen.

De voorbije elf dagen hebben 21.067 mensen deelgenomen aan de prijzenpoll voor beste Belgische party aller tijden. De stemmen van het publiek in de andere categorieën (60 procent) worden nu samengeteld met de stemmen van de professionele jury (40 procent) voor de uitreiking van de Elektropedia Awards.