Benedict Cumberbatch gaat George Clooney achterna

Nauwelijks enkele weken nadat George Clooney in het huwelijksbootje is gestapt en de wereld verweesd achterliet, heeft ook Benedict Cumberbatch aangekondigd dat hij gaat trouwen. Dat deed hij The Times.

Het is een heuglijke aankondiging in The Times vandaag, maar voor talloze vrouwen en mannen leest het als niks minder dan een rouwbericht: "De verloving is aangekondigd tussen Benedict, zoon van Wanda en Timothy Cumberbatch uit Londen, en Sophie, dochter van Katharine Hunter uit Edinburgh en Charles Hunter uit Londen."

Daarmee verdwijnt alweer een internationaal begeerde vrijgezel van de markt na George Clooney die enkele weken geleden met Amal Alamuddin trouwde.

Cumberbatch is vooral bekend van zijn rol als Sherlock Holmes in de serie "Sherlock". Zijn aanstaande is theaterregisseur. Een huwelijksdatum is niet bekendgemaakt.